dijous, 21 de març del 2013

Exporecerca (1)

Avui, com ja fa mesos que esperava, ha començat l'Exporecerca Jove, que és la fira per la qual vaig començar a fer aquest treball. Els joves hi exposen els seus treballs de recerca que han estat realitzant.
Ha estat un dia intens carregat de nervis. El primer de tot ha estat muntar els estands (que ha costat força, però ha valgut la pena)
Muntant l'estand
Després hem anat a la presentació, on ens han fet una xerrada sobre ciència i cinema molt interessant.
S'ha de reconèixer que aquests del Magma i de la Salle tenen unes instal·lacions espectaculars i han muntat un festival magnífic. Hi havia joves d'arreu del món: de Turquia, Eslovàquia, Kasajstàn i també de la resta de l'Estat espanyol. L'Exporecerca no només dóna oportunitats als joves a nivell acadèmic, sinó que és una experiència molt positiva per compartir i conèixer d'altres joves estudiants. Que és el que he fet jo durant tot el dia. Entre visitant i visitant he anat a fer un volt pels altres estands i a fer "relacions públiques". S'ha de dir que hi havia una gent encantadora que em costarà d'oblidar (i això que només era el primer dia).
A l'hora de dinar ens hem assegut a unes taules de la cafeteria de la universitat i hem comentat la jornada amb els alumnes de l'IES de Lliçà de Vall.
I a la tarda sant torne'm-hi! Més explicacions i més preguntes, que em podran servir per ampliar el treball.
Me'n torno cap a Granollers deixant les coses a punt. Demà m'espera un dia intens i necessito recuperar forces.

1 comentari:

  1. Felicitats Núria. Treball fantàstic. Explicació insuperable. Molta sort demà als lliuraments de premis.

    ResponElimina